Chameleon

Chameleon All Updates

AgeSort asc/descChange
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 Next
Jul 24, 2011
3 years 1 month Issue 126, No WIFI Card on LION with Cham version greater than 1078
Comment on issue 126, by Peter _sm
3 years 1 month Issue 104, Raid0 is not working in Lion.
Comment on issue 104, by And G.
3 years 1 month Issue 104 fix (Raid0 is not working in Lion). Working on Lion. Tested on soft-raid0 with chameleon installed on boothelper partitions.
Commit 1214, by mozo
3 years 1 month Issue 104, Raid0 is not working in Lion.
Comment on issue 104, by Crna Brada
3 years 1 month Issue 126, No WIFI Card on LION with Cham version greater than 1078
Comment on issue 126, by Peter _sm
3 years 1 month Issue 126, No WIFI Card on LION with Cham version greater than 1078
Comment on issue 126, by Peter _sm
3 years 1 month Issue 126, No WIFI Card on LION with Cham version greater than 1078
Comment on issue 126, by Peter _sm
3 years 1 month Issue 126, No WIFI Card on LION with Cham version greater than 1078
Creation of issue 126, by Peter _sm
3 years 1 month Issue 104, Raid0 is not working in Lion.
Comment on issue 104, by Trauma Tron
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Azimutz
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Doug Abbott
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Doug Abbott
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Azimutz
Jul 23, 2011
3 years 1 month Forgot to revert this after testing.
Commit 1213, by Azimutz
3 years 1 month Sync with trunk (r1203).
Commit 1212, by Azimutz
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Doug Abbott
3 years 1 month Issue 48, GTX-580 Error - bad display config block signature (0xff45dfff)
Comment on issue 48, by Philippe Perrot
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Cosmosis Jones
3 years 1 month Issue 123, From 1051 to 1174, SNB framebuffer did not show, unload!
Comment on issue 123, by Cosmosis Jones
3 years 1 month Issue 48, GTX-580 Error - bad display config block signature (0xff45dfff)
Comment on issue 48, by Azimutz

All Updates

Filter by type
Commits
Issues and Comments
Downloads
Documents

Subscribe to this timeline
RSS Atom feed