Chameleon

Chameleon Issues and Comments

AgeSort asc/descChange
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 Next
Jun 16, 2013
1 year 10 months Issue 342, Chameleon is having issues booting x86 after 2175
Comment on issue 342, by Leon Bollerup
1 year 10 months Issue 342, Chameleon is having issues booting x86 after 2175
Labels: Priority:Critical Type:Patch Priority:Medium Type:Defect Status: Accepted
Comment on issue 342, by ErmaC
Jun 15, 2013
1 year 10 months Issue 342, Chameleon is having issues booting x86 after 2175
Comment on issue 342, by Leon Bollerup
1 year 10 months Issue 342, Chameleon is having issues booting x86 after 2175
Comment on issue 342, by Leon Bollerup
1 year 10 months Issue 342, Chameleon is having issues booting x86 after 2175
Creation of issue 342, by Leon Bollerup
Jun 14, 2013
1 year 10 months Issue 299, Don't boot to chameleon menu if corrupted partition
Comment on issue 299, by Yann Quéniart
Jun 12, 2013
1 year 10 months Issue 316, False ROM signature (0x4e56) - trying to UseNvidiaRom=Yes (MSI GTX680m 4GB)
Comment on issue 316, by Tim P
Jun 6, 2013
1 year 10 months Issue 337, Facetime crashes since NVRAM.dylib
Status: Fixed
Comment on issue 337, by ErmaC
Jun 2, 2013
1 year 10 months Issue 341, everytime i need to delete my nvram.uuid.plist util i boot into my mac
Creation of issue 341, by duan
May 28, 2013
1 year 10 months Issue 339, Memory Bug Report
1 year 10 months Issue 340, framebuffer recognition problems(AMD 5,6000 series card)
Creation of issue 340, by Seong ho Park
May 26, 2013
1 year 10 months Issue 327, memory info there was an error
Comment on issue 327, by Vincent Yang
May 10, 2013
1 year 11 months Issue 300, Select-LED not showing
Status: Invalid
Comment on issue 300, by ErmaC
May 7, 2013
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by jns 1936
May 6, 2013
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by Wang Xi
May 5, 2013
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Status: Fixed
Comment on issue 339, by ErmaC
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by jns 1936
May 4, 2013
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by John Madness
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by John Madness
1 year 11 months Issue 339, Memory Bug Report
Comment on issue 339, by John Madness

All Updates

Filter by type
Commits
Issues and Comments
Downloads
Documents

Subscribe to this timeline
RSS Atom feed