Chameleon

Chameleon Issues and Comments

AgeSort asc/descChange
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Next
Nov 28, 2012
1 year 7 months Issue 305, Don't see all RAM
Creation of issue 305, by Mark Langovoi
1 year 7 months Issue 303, HD4000 support
Comment on issue 303, by zenith432
1 year 7 months Issue 303, HD4000 support
Comment on issue 303, by zenith432
1 year 7 months Issue 304, Can not load fakesmc.kext with chameleon R2128 and R2133,R2081 is OK~
Creation of issue 304, by Calvin Lee
1 year 7 months Issue 303, HD4000 support
Comment on issue 303, by Mark Langovoi
Nov 27, 2012
1 year 7 months Issue 301, nVidia ROM patching fails on newer cards
Comment on issue 301, by ErmaC
Nov 26, 2012
1 year 7 months Issue 303, HD4000 support
Creation of issue 303, by Mark Langovoi
Nov 22, 2012
1 year 8 months Issue 302, Maximum nVidia ROM size incorrect; Chameleon truncates BIOS at load time
Creation of issue 302, by Stewart Adam
1 year 8 months Issue 301, nVidia ROM patching fails on newer cards
Creation of issue 301, by Stewart Adam
Nov 21, 2012
1 year 8 months Issue 300, Select-LED not showing
Comment on issue 300, by blackosx
1 year 8 months Issue 300, Select-LED not showing
1 year 8 months Issue 300, Select-LED not showing
Labels: Type:Other Priority:Medium Type:Defect Status: AwaitingInformation
Comment on issue 300, by ErmaC
Nov 20, 2012
1 year 8 months Issue 300, Select-LED not showing
1 year 8 months Issue 300, Select-LED not showing
1 year 8 months Issue 99, Nvidia GT 540M
Comment on issue 99, by Cosmosis Jones
1 year 8 months Issue 99, Nvidia GT 540M
Comment on issue 99, by Stewart Adam
Nov 15, 2012
1 year 8 months Issue 298, error during package build
Status: Fixed
Comment on issue 298, by ErmaC
Nov 14, 2012
1 year 8 months Issue 298, error during package build
1 year 8 months Issue 298, error during package build
Owner: ifabio
Comment on issue 298, by ErmaC
Nov 13, 2012
1 year 8 months Issue 296, Compile Error - ${DATA_PAD} is not calculated

All Updates

Filter by type
Commits
Issues and Comments
Downloads
Documents

Subscribe to this timeline
RSS Atom feed