Chameleon

Chameleon Issues and Comments

AgeSort asc/descChange
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Next
Mar 9, 2012
2 years 1 month Issue 165, AMD Radeon HD6630M support & muxless gpu switching in laptops
Comment on issue 165, by Jehnavi Pat
Mar 2, 2012
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Status: Fixed
Comment on issue 224, by blackosx
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by blackosx
Mar 1, 2012
2 years 1 month Issue 227, Wrong VRAM size for nVidia GeForce 9600M GT (0x0649)
Creation of issue 227, by Matteo Gaggiano
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by Francesco buoo
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by blackosx
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by Francesco buoo
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by Francesco buoo
Feb 29, 2012
2 years 1 month Issue 226, Chameleon r18xx cannot detect PALiT NVidia GT218 (GeForce 210) video ports
2 years 1 month Issue 225, Chameleon r18xx+ cannot detect Intel HD 3000 [8086:0112] please add it
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Comment on issue 224, by blackosx
Feb 28, 2012
2 years 1 month Issue 224, GraphicsEnabler fails when using EFI string
Creation of issue 224, by Francesco buoo
Feb 27, 2012
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
Comment on issue 129, by Juri Schmidt
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
Comment on issue 129, by Casey Fulton
Feb 25, 2012
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
Comment on issue 129, by skip adam
2 years 1 month Issue 166, an option to rename com.apple.boot.plist to org.chameleon.boot.plist
Status: Fixed
Comment on issue 166, by ErmaC
Feb 24, 2012
2 years 1 month Issue 129, boot0 error on HDDs with 4K sectors
Comment on issue 129, by Juri Schmidt
Feb 23, 2012
2 years 1 month Issue 146, Boot error without VESA mode defined in Boot.plist
Comment on issue 146, by Scott M

All Updates

Filter by type
Commits
Issues and Comments
Downloads
Documents

Subscribe to this timeline
RSS Atom feed